Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2019 - STŘEDA

19. 6. 2019

Dneska jsme byli v zoo a viděli jsme různá zvířata. Dvě vám vyjmenuju: bílý tygr a surikata.

Tom Livora

 

 

Dnes jsme byli ve sklárně. Koupila jsem si skleničky a bylo to hustý. Viděla jsem, jak se dělá noha od skleničky. Moc se mi to líbilo!

Anička Vojtíšková

 

 

Dnes to bylo úžasné. K snídani jsem měl křupky s mlékem a bagetu s ramou a šunkou. Jeli jsme vlakem. Když jsme přijeli, tak jsme šli do Sklárny Harrachov. Pak jsme šli na řeku Kamenku a koupali jsme se. Pak jsem si dal zmrzlinu. Když jsem si dal tu zmrzlinu, tak jsme jeli na hotel.

Matyáš Kuncl

 

 

Dnes jsem skončila na čtvrtém místě. Dneska jsme byli celý den v zoo. S sebou jsme dostali chleba s řízkem a taky jsme dostali jablko s tatrankou. Dnes jsem čtvrtý den na ŠVP. V zoo jsme viděli zebry a taky jsme viděli koně. Nejvíc se mi líbila panda červená a taky bílý tygr. Nejvíc roztomilá zvířátka byla tygří mláďátka.

Adélka Kronovetrová

 

 

Dnes byl celodenní výlet. První, čtvrtá a pátá třída jely do zoo do Liberce a zbytek jel do sklárny. Do zoo jsme jeli vlakem a tramvají. Byla to trošku honička, ale do zoo jsme dorazili živí a zdraví. V zoo jsme si to užili. Byli tam například velbloudi, zebry, sloni, žirafy, opice a šelmy. Největší legrace byla u paviánů. Nejhezčí byl zase bílý tygr. Když jsme odcházeli, ještě jsme si měřili, jak daleko a vysoko vyskočíme a jak rychle běžíme. Trochu jsme se zpotili, protože bylo hrozné horko. Po cestě zpátky jsme se koupali v říčce a sbírali sklíčka. Pak jen zbytek cesty k hotelu.

Lucka Choděrová

 

Fotografie najdete zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář