Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2019 - ÚTERÝ

18. 6. 2019

Dneska mě nejvíc bavilo jít na Protrženou přehradu.

Míša Choděrová

 

 

Běželi jsme orienťák. Bylo 10 lampionků. Šli jsme okolo Špičáku. Pekli jsme buřty. Dozvěděl jsem se spoustu nových věcí.

Matyáš Karban

 

 

Dneska jsme dělali buřty. Chodili jsme v lese. Dělali jsme hry a byli jsme druzí. Mám se tady dobře. Máme tady dobrá jídla. Pak jsme šli do kopce.

Anička Kubešová

 

 

Ve středu jsme měli ke snídani párky. Po snídani jsme plnili úkoly. Pak jsme hráli orienťák. Celkově jsme byli 5. Pak jsme šli na výlet do Bílé Desné. Šli jsme na Protrženou přehradu. Voda byla studená, ale vykoupal jsem se. Cesta byla dlouhá, ale už jsem se těšil do pokoje. Celý den byl super.

Filip Vomastek

 

 

Po snídani jsme šli k PERMONU hrát hry. Házeli jsme balonky (míčky) do plat od vajec, to jsme měli 980 bodů. A pak byly další. Potom byl orienťák. Bylo to únavné, jeden lampionek jsme nenašli, protože ho pan ředitel sundal, bylo jich dohromady 10, ale my jsme jich měli 9. Odpoledne jsme šli na výlet na přehradu. Po cestě to byla zábava! Lezli jsme přes stromy (spadlé stromy), pak jsme hledali houby. Na místě jsme si smočili nohy a koupili jsme si zmrzlinu. Do PERMONU jsme šli kratší cestou. To byla sranda, povídali jsme si s Káťou a Danilem, hráli jsme pravda nebo úkol. Teď by mělo být divadlo 4. třídy a budou se opékat buřty.

Anežka Marková

 

Fotografie si můžete prohlédnout zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář