Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vybíjená

2f099839-a053-4afb-96be-25efd703905d.jpg V pondělí 15. dubna se vybraní žáci naší školy vydali na čelákovické   volejbalové    kurty, aby se zúčastnili okresního kola ve vybíjené. Soutěž je   určena primárně   pro žáky 5. tříd, a to ještě pouze pro chlapce. My jsme   malá  škola, v družstvu   jsme měli i čtvrťáky, dokonce i jednoho třeťáka,   navíc  i děvčata.  Letos byli žáci   velmi dobře připravení, trénovali na tuto   soutěž pod vedením tělocvikářky Lucky   Kainové. Ve skupině se střetli se ZŠ   Na Výsluní, kterou jsme porazili, stejně tak  jsme vyhráli i nad brandýskou   Palachovkou, remizovali jsme se ZŠ Stará Boleslav a prohráli jen s   Přezleticemi. I tak jsme ve skupině skončili na velmi pěkném 3.

místě a postoupili do boje o 5. místo. To jsme uhájili a porazili další velkou školu - 1. ZŠ Čelákovice. Po celou dobu nás podporovali naši fanoušci!

Pro naši školu jde o jeden z historicky nejlepších výsledků a můžeme se jen těšit, jak nás naši úspěšní žáci budou reprezentovat na Dětských olympijských hrách, které proběhnou v týdnu od 3. do 7. června na čelákovických sportovištích v mnoha sportech. Získali jsme i finance na pořízení jednotných školních dresů a už se na další sportování moc těšíme.

2e6fcdb4-da53-43a5-aa16-69c97deafeae.jpg

 

 

 

 

 

 

Daniela Švejdová